ACT-TRAJECT

In een individueel ACT-traject onderzoeken we samen waar je tegenaan loopt en welke richting je op wil. Wat voor jou een rijk en waardevol leven inhoudt. We kijken naar wat je anders wil gaan doen en wat er nu nog in de weg zit aan bijvoorbeeld gedachten en oude gewoonten. Als je dat helder hebt kun je gaan experimenteren met andere keuzes en reacties. En dat doen we stap voor stap. Je gaat doen wat werkt voor jou!

Met behulp van ACT wordt je vaardiger in het omgaan met onvermijdelijk moeilijke gedachten, gevoelens en ervaringen. We werken met hele concrete (ervarings)oefeningen, filmpjes, metaforen en humor. In het coachingstraject geef ik je de tools waardoor jij vaardiger wordt en keuzes maakt die passen bij jouw waarden en lange termijn doelen. 

Tijdens en na de begeleiding krijg je toegang tot een speciaal ontwikkelde ACT app: de ACT guide. In deze app stel ik, op maat, ACT en mindfulness oefeningen beschikbaar. Dat vergemakkelijkt het thuis oefenen en vaardiger worden.

Na afloop van het coachingstraject

 • heb je inzicht in je eigen gedrag, in meer en minder flexibel gedrag
 • ervaar je meer kracht en vertrouwen in het maken van belangrijke keuzes
 • heb je meer energie
 • kun je beter focussen
 • zie je veel meer mogelijkheden en kansen en durf je deze aan te gaan
 • heb je minder last van stress, piekeren, perfectionisme, schuldgevoelens, twijfels en onzekerheid
 • krijg je een meer relativerende en vriendelijke kijk op jezelf

Het coachingstraject is een kort en intensief traject volledig afgestemd op jouw specifieke vraag. Ik coach jou op basis van mijn eigen ervaringen en ervaring in ACT.

Wat zit er in het coachingstraject?

Het traject bestaat uit 6 gesprekken van een uur. De coachingsgesprekken zijn online. Je kunt dus overal ter wereld dit traject volgen. We plannen de gesprekken op voorhand in. Wekelijks of tweewekelijks. Dat kan overdag of ‘s avonds. Het hele traject neemt dan maximaal drie maanden in beslag.

Het individuele ACT-coachingstraject kost 679,- euro.

Het coachingstraject bevat:

 • Invullen en interpretatie van een digitale vragenlijst (FIT-60)
 • 6 gesprekken van 1 uur (deze vinden online plaats)
 • Na ieder gesprek volgen verschillende oefeningen in de ACT guide app (er worden minimaal 50 oefeningen beschikbaar gesteld)
 • Mogelijkheid voor extra oefeningen in de app of per mail
 • Vragenlijst na het 6de gesprek (FIT-60)
 • Doorlopende toegang tot de ACT guide app (loopt door voor heel 2020)

Voorafgaand aan het traject bied ik je:

 • Een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten
 • Een gratis kennismaking met de ACT guide app (introductie met 6 oefeningen)

Wat verwacht ik van jou?

Vaardiger worden kost inzet. Vergelijk het met het trainen van een spier. Die ontwikkelt zich ook niet door er enkel over te lezen. We oefenen tijdens gesprekken, maar het meeste werk zal tussen de gesprekken plaatsvinden. Gebruik maken van de ACT guide app zal hier zeker bij helpen. Toegang tot de app en alle aangeboden oefeningen blijven heel 2020 beschikbaar.

Vergoeding

Dit ACT coachingstraject wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten. Voordeel hiervan is dat gegevens niet hoeven te worden gedeeld met de zorgverzekeraar en dat er geen diagnose nodig is voor vergoeding. We bepalen samen wat nodig is en waar we aan gaan werken.

Zakelijk of werkgever betaalt?

Wie een onderneming heeft kan coachingsgesprekken, met een zakelijk belang, opvoeren als bedrijfskosten. De begeleiding die ik bied wordt soms door de werkgever vergoed in het kader van stresspreventie, persoonlijkheidsontwikkeling of re-integratie. Als jouw werkgever betaalt of je hebt een eigen bedrijf maak ik graag een offerte op maat.